MFT

cropped-abra_magyarA Magyar facilitátorok civil társasága
a 2011. óta zajló Art of Hosting – TérTeremtő dialógusok képzés és a korábbi Dialógus facilitátor kiképző program résztvevőinek kezdeményezésére alakult.

Az MFT egy ÉLŐ SZERVEZET
Tagjai a tudatos Jelenlét-MindfulPresence 15977552_1309637195725017_8935343518171641120_nfolyamatos művelése mellett szakmai műhelyeken vesznek részt, azokban tanultakat másokkal megosztják és egyúttal a közösség szervezésében, foglalkozások, képzések tartásában is aktív szerepet vállalnak.

Egy lélegző szerv, amely rugalmas tagsággal, az élethelyzetekre érzékenyen reflektáló figyelemmel képes magát megszervezni és társakkal egy egy projekt mentén közöset alkotni.
Igy képes a társaság azt a dinamikus mozgást életben tartani, amely az élő szervezetek kibontakozását biztosítja, ahol a folyamatos fejlődés, nyitott és közös teremtő tudásáramlás, részvétel és együttműködés erősíti a szakmai minőséget.

A facilitálás soha nem egy egyéni, heroikus tett. természetéből fakadóan közösségi és társas.

 images-2 Az FCT-facilitátorok civil társasága nyitott minden érdeklődő számára, ugyanakkor a szakmai színvonal és elköteleződés ismeretében a közös munka és képzés és fejlődésben elkötelezett embereket hív.
A társadalmi, szervezeti közösségek számos struktúra ismeretében és azok dinamikusan, a szükségletekhez alkalmazkodó rugalmas átalakulásaiban tudják az adott szervezetet teremtő térbe foglalni.