RÓLUNK

cropped-images.jpg A hazai térteremtő-Art of Hosting, The World Café, Open Space, stb. dialógikus-kapcsolati intelligenciát fejlesztő módszerekkel dolgozók szakmai tudás közössége.
MFT és TFM:
Célunk a facilitálás magas színtű kultúrájának megismertetése és fejlesztése Tiszta ForrásMűhelyekből.

– megismertetéseelismertetése és szakmai színvonalának folyamatos fejlesztése az árnyalt és kifinomult tudatosság szövedékének közösségi, szervezeti leképeződésére.

– képzések, öntanuló műhelyek, országszerte induló Facilitátor TérHáló műhelyek éltetése, összekapcsolása és támogatása,

– magyar nyelven elérhető szakmai kiadványok támogatása, kiadása…

– ország-szerte facilitátor tudás szerek— szervezeteket, embereket és rendszereket terelgető, facilitáló, együttműködésüket megkönnyítő kiskötösségek kialakítása.

images-2  Nagy szükség van arra, hogy képzett és tudó kollégák szakmai szövetségében élő, működő szervezeteket, közösségeket a tudatos, hatékony és szakmai elköteleződésben magas színtre segítsen egy átalakuló társadalmi szövedékben.

A Kárpát medence ölelésében élő, élni akaró és a társadalmak szövedékét megerősítő közösségek újra “nemezelése”.
Nemzetközi tudás-közösségek, a facilitálásban élenjáró szakmai műhelyek tevékenységébe bekapcsolódunk.
Műhelykonferenciákban, hazai és nemzetközi tudás műhelyekben szakmai partnerságot vállalunk.

Az FCT-facilitátorok civil társasága nyitott minden érdeklődő számára, ugyanakkor a szakmai színvonal és elköteleződés ismeretében a közös munka és képzés és fejlődésben elkötelezett embereket hív.
A társadalmi, szervezeti közösségek számos struktúra ismeretében és azok dinamikusan, a szükségletekhez alkalmazkodó rugalmas átalakulásaiban tudják az adott szervezetett teremtő térbe foglalni.

images-14