MESTER FACILITÁTOR KÉPZÉS

cropped-15977552_1309637195725017_8935343518171641120_n.jpgTEREMTŐ DIALÓGUS TEREK
MESTER FACILITÁTOR KÉPZŐ
2018. március – 2019. március

Csak tiszta forrásból... a mi közösségünk hítvallása, melynek köszönhetően olyan szakemberekkel dolgozunk együtt a képzésben, akik egy-egy módszer mesterei, vagy mert ők maguk dolgozták ki a módszert, vagy mert első kézből tanulták az eredeti tiszta forrásból és annak mentorálásában fejlesztették, a saját hangjukat is megszólaltatva mesterfokra munkájukat.
Két kulcs mottónk, két tanítónktól aálljon itt inspirációul minden érdeklődőnek.

” In order to make anything change, just create the space.That is not created by our actions but by our presence.” A változáshoz nem kell egyéb, csak teremtsd meg a teret. Ezt nem tetteink, hanem jelenLétünk hívja életre.P. Senge, MIT manedzsment professzor, SoL alapító
………………………………………………………………………………………………………………………….
The divine presence that creates the universe manifests boundless autonomy. Creative human autonomy is the core of the person as imago dei, and is the foundation of authentic collaboration in a one-to-one relationship, and, on the wider canvas of human rights, within an enlivened, engaged and enlightened society.”

A világunkat teremtő isteni JelenLét maga a megtestesült határtalan autonómia. A teremtő ember autonómiája személyiségünk belső magja, ami maga az imago dei, Isten képmása. EZ alkotja a hiteles, eredendő együttműködés alapját a személyközi kapcsolatokban, és az emberi jogok tágabb terében, aami egy élő, résztvételen alapuló és felébredt társadalomban képes csak kiteljesedni.John Heron, az akció tanulás atyja,

Nemzetközi, két nyelvű, moduláris, nemzetközileg ismert és elismert facilitátorokkal  tartjuk a képzést, amikor is egy-egy módszer esetében a kigondoló és a módszert kifejlesztő facilitátor támogatását is élvezzük.

A képzés minden színtjének végén diplomát, egy-egy modulnál pedig egy un. Facilitator útlevélbe jegyzet kompetencia, modul bejegyzést teszünk. Egy-egy módszertani modul  teljesíthető a szakmai hálónkban elismert tagjaink képzésein is.

Master Facilitations-long term, modular training
  
Level I: personal participation in some core modules, – certificates of attendance
Elfogadunk egy-egy korábbi részvételt az általunk vagy elismert kollégák általt tartott programokon is.
Level II: shadow facilitation and co-organizing core events – co-facilitation and theory and practice aligned – – modular diplomas after Mentoring and team coaching based practice 
Mindful F diploma
JelenLét alpú Teremtő Dialógus facilitátor diploma a sikeres “vizsga” után, amely a társ- és önértékelésbe ágyazott szakmai vezető által adatik ki. 

————————————————————–
SPECIALIZATION
Level IV: 
Understanding systems and Holding generative spaces,
Systemic Facilitation: Living systems,
Systems constellation, – SOuL facilitator diploma

Professional director: Agota Éva Ruzsa
Meghívott kollégák – invited experts

Személyes érdeklődés emailen: info@solintezet.hu

More information http://solhungary.hu/mester-facilitator/