MESTER FACILITÁTOR KÉPZÉS

cropped-15977552_1309637195725017_8935343518171641120_n.jpgTEREMTŐ DIALÓGUS TEREK
MESTER FACILITÁTOR KÉPZŐ

Csak tiszta forrásból... a mi közösségünk hitvallása, melynek köszönhetően olyan szakemberekkel dolgozunk együtt a képzésben, akik egy-egy módszer mesterei, vagy mert ők maguk dolgozták ki a módszert, vagy mert első kézből tanulták és az eredeti tiszta forrásból merítenek és  így találták meg saját hangjukat is és munkájukat mesterfokra fejlesztették.
MINDFUL Nemzet – Mindful társadalom
Ezt a mindful nation mozgalmat az angol parlamenti kezdeményezés hívta életre és mi, a Teremtő Tudatos Társadalom kibontakozását támogató facilitátorok társasága a program mögé állt.  

Az alábbi képzéssorozatot ezt hívatott szolgálni és mindig a jelentkezők igénye, a társ-szervezetek szükséglete módosítja. Az MFT szakmai támogatója a SoL Hungary, melyhez várunk csatlakozókat és támogatókat,  minden olyan szervezetet és egyént, aki az autonómia és az együttműködés nevében velünk ebbe az irányba haladna.

Két kulcs mottónk, két tanítónktól álljon itt inspirációul minden érdeklődőnek.

” In order to make anything change, just create the space.That is not created by our actions but by our presence.” A változáshoz nem kell egyéb, csak teremtsd meg a teret. Ezt nem tetteink, hanem jelenLétünk hívja életre.P. Senge, MIT manedzsment professzor, SoL alapító
………………………………………………………………………………………………………………………….
The divine presence that creates the universe manifests boundless autonomy. Creative human autonomy is the core of the person as imago dei, and is the foundation of authentic collaboration in a one-to-one relationship, and, on the wider canvas of human rights, within an enlivened, engaged and enlightened society.”

A világunkat teremtő isteni JelenLét maga a megtestesült határtalan autonómia. A teremtő ember autonómiája személyiségünk belső magja, ami maga az imago dei, Isten képmása. EZ alkotja a hiteles, eredendő együttműködés alapját a személyközi kapcsolatokban, és az emberi jogok tágabb terében, aami egy élő, résztvételen alapuló és felébredt társadalomban képes csak kiteljesedni.John Heron, az akció tanulás atyja,

Nemzetközi, moduláris, nemzetközileg a Global SoL és az Art of Hosting és a The World Café által ismert és elismert facilitátorokkal  tartjuk a képzést, amely akkreditáció alatt áll.

A képzés minden színtjének végén diplomát, egy-egy modulnál pedig egy un. Facilitator Képző útlevélbe jegyzet kompetencia, modul bejegyzést teszünk. Egy-egy módszertani modul  teljesíthető a szakmai hálónkban elismert tagjaink képzésein is.

Master Facilitations-long term, modular training
  
Level I: CORE Trainings-Kulcs alapozó kompetenciák
personal participation in some core modules, – certificates of attendance
 
A Három fókusz-Triple focus, Senge és Goleman alapján
Teremtő terek Dialógusai – Art of Hosting for Mindful Facilitators 3 days 

D.Bohm alapok-Mindful Dialógusok és a Kör – Bohm Dialogue and the Circle practice 2 days
A Teremtő Figyelem művészete – The Art of Listening – Co-counselling Basics 2.5 days
Hatos fogat – Six Dimensions of Facilitation Styles min. 2 days
A T.É.R, teremtő élő rendszerek – The FIELD: Presencing and Co-Creating in the Field 2.5 days
Rendszer facilitálás a mezőben – Systemic Facilitation in the Field-Constellation work, 3 days

Level II: Mindful Facilitator diploma
shadow facilitation and co-organizing core events – co-facilitation and theory and practice aligned – – modular diplomas after Mentoring and team coaching based practice

Éber tudat, JelenLét alapú Teremtő Dialógus facilitátor diploma a sikeres “vizsga” után, amely a társ- és önértékelés és a szakmai vezető által adatik ki. A teljesítés feltételeit minden jelentkezővel külön egyzetetjük a korábbi tapasztalatok, tudás és gyakorlat alapján.
————————————————————–

SPECIALIZATION – Ahol a Szer-vezet
Level III:
SOL facilitátor diploma – MBSF,  

Understanding systems and Holding generative spaces,
Systemic Facilitation: Living systems, Systems constellation,
The Dance of Change and Learning Organizations
Journey Towards Transformation: Theory U and Presencing
Compassionate Leadership

Oktatásra szabva: Rendszerpedagógia – MBSE_Mindfulness alapú Rendszerpedagógia bizonyítvány tanároknak, oktatásfejlesztőknek.

SoUL guide-Lélelvezető, SzerTér facilitator közösségi, társas terekben
+ Journey through the Heart
+ Spirituality in Action – Engaged Buddhism

Trainers-Facilitators
Professional director:
Agota Éva Ruzsa
Meghívott kollégák – invited experts online and in person

Személyes érdeklődés emailen: Szentirmai Judit