BESZÉLGET AZ ORSZÁG

 

cropped-abra_magyar

“A társadalmi rendszerek változása az odafigyelés reflektáló csendjében megszületett megértésre és bizalomra épülő együttes cselekvés eredménye.”
(D.Sandows, Global SoL)

BESZÉLGET AZ ORSZÁG
Hely: WERK akadémia
A SoL Hu (Ruzsa Ágota), a Werk Akadémia (Vándor Ágnes) és meghívott barátaik közös kezdeményezése, amely összhangban van az AGA pár éve elindított SzerTér közösségek és a Gyógyító dialógusok programjával is.
Ország-szerte Café Magyarország dialógusok, teremtő, társas beszélgetések indulnak a hazai közösségi intelligencia erősítését, a kollektív bölcsességet és a társas, teremtő akaratot életre hívó szándékkal.
Ezt a programot 2014. óta kisebb-nagyobb keretek között már az Ariadne Gaia alapítvány és a SoL Hu támogatásában elindítottuk. Most szakértő facilitátorok közösségében szeretnénk kiterjeszteni és összekapcsolni a 2018. őszén induló Facilitátor mesterkurzussal is.
Ötletgazda: Ruzsa Ágota és Vándor Ágnes
A dialógusok szakmai teamje: Ruzsa Ágota és az MFT tagok
Szakmai szervezet: SoL HU, WERK Akadémia, AGA
Csatlakozó szervezetek:

Kapcsolataink lényege nem az információcsere, hanem hogy harmóniát teremtsünk az élő szervezetek viselkedése között. (Humberto Maturana)

Szándékunk, hogy a társadalom tagjai, független lakhelyüktől, világnézetüktől, stb. kíváncsian, egymás megismerni-meghallani és megérteni akaró szándékkal forduljanak egymás fele és a kapcsolatok új szövedékében a közös megértés (ami nem azonos  az egyetértéssel!) hálójában a nemzeti-közösségi egység irányában fejlődhessünk.

Tudjuk, hogy korunk nagy átka a vélemények, szükségletek és hiedelmek, értékek és feltételezések szálaiból szőtt, töredezett identitásunk, mely ugyanakkor várja és szomjazza a beszélgetések szálaiból, a figyelem mély terében kiérlelt új megértést.

4200_World_Cafe_B5_3.indd2018. MÁJUS-JÚNIUS
nagy és nyilvános, számos dialógus facilitátor-teremtő térben terelgetők által megtartott beszélgető körünk előre láthatóan június 17.
Ezt előkészítendő tartunk egy közös gondolkodást, elköteleződést és összehangolást megteremtő Café dialógust is a gyakorlati folyamatok kidolgozására
Május 30. Meghallgatlak címmel, 6h-9h este WERK akadémia,
Június 4. facilitátorok szakmai-tervező találkozója, tudás megosztás a közösségi tanulás érdekében.
REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES ide kattintva.

Meghívottak: 
MFT tagok
SoL Hu tagok
Szakmai barátok
érdeklődők

Ezt fogja támogatni a
Júniusi Tanuló-szakmai műhely gyakorló facilitátoroknak.
FB esemény itt.